Paula Sijen

Heieinde 12

2328 Meerle (B)

 

info@solvie.nl

+31 644060629

Ondernemingsnr: 

0759.674.702

 

Gastenboek

 

Ik stel het op prijs als u uw ervaring wil delen.

 

Met het invullen van het gastenboek gaat u akkoord met het gebruik van persoonsgegevens met als enige doel een reactie/ervaring te plaatsen

 

25 november 2018

Jacqueline

Mijn astrologisch consult was een ware "eyeopener". Eindelijk kan ik doelgericht aan mezelf gaan werken. Dank je wel Paula je bent een geschenk van het universum
02 maart 2018

Edward van Loo

Zeer effectief was mijn EMDR=sessie op 21 december 2016
Na 53 jaar met een steeds terugkomend jeugdtrauma rondgelopen te hebben
heb je mij er in een sessie vanaf geholpen.

Ook de overige vijf keer dat ik kwam voor begeleiding om het contact met mijn kind te herstellen vanwege het P.A.S. zijn zeer goed uitgepakt.

16 december 2014

Amanda van Mourik

Ik heb dit jaar twee cursussen bij Paula gevolgd. Haar kennis en kunde hebben mij zeer geïnspireerd . Ik ben zo blij dat ik aan de derde cursus kan beginnen in 2015. Naast veel theoretische kennis doe ik veel praktische kennis op.
Paula weet heel goed hoe ze haar passie voor astrologie kan overbrengen aan anderen. Met beide voeten op de grond, gedegen kennis. Ik ben Paula zeer dankbaar.
03 september 2013

Dorine Donders

wij hebben mijn moeder voor haar 85ste verjaardag een horoscoopuitleg gegeven. ze heeft samen met Paula teruggekeken naar haar leven en meer inzicht gekregen in wie ze is. voor iemand van die leeftijd hoeven materiële cadeaus niet meer zo maar zo'n intiem gesprek waarin ze zich echt gezien heeft gevoeld was van onschatbare waarde. Paula heeft het ook nog op papier gezet voor haar waardoor ze iets tastbaars in handen heeft, om na te laten zegt zij zelf. paula had alle geduld en ruimte om het zo te maken dat ze zich er helemaal in kan herkennen. EEN AANRADER!

23 juni 2013

Nathalie van Spall

Paula pakt haar consulten aan op authentieke wijze. Ze geeft heldere inzichten die leiden tot meer inzicht en bewustwording. Ik kan Paula van harte aanbevelen, zij is een astrologe die de kern kan raken bij mensen. Nathalie van Spall, docent NEM Academy. www.nemacademy.nl

06 april 2013

nathalie

5 jaar terug heb je me al geholpen door me heel verhelderende inzichten te geven. Het was ongelooflijk hoe treffend de horoscoop was. Het was of ik mijn leven teruglas. Nu 5 jaar later vond ik de cd van mijn reading terug. Niet toevallig volgens mij. Het lijkt alsof het universum je weer terug in mijn leven heeft gebracht. De wijze uitspraken van jou van destijds kwamen nu, nu ik in een burnout zit, meer dan ooit binnen en kon ik nu ook begrijpen. Het gaf reden om je weer eens te spreken. Wat was het weer een fijn en verhelderend gesprek. Dank je daarvoor en voor de wijze, lieve woorden en nieuwe inzichten.

Voor iedereen die twijfelt of zijn bedenkingen heeft over astrologie: gewoon doen! Het kan je enorm helpen bij je zoektocht naar je zelf en naar de bestemming in je leven.

Ook de babyhoroscoop is erg treffend. Het helpt je je kind beter te begrijpen en te begeleiden op hun weg in het leven. Ik pak hem er vaak weer even bij.

Warme groet,

Nathalie

25 maart 2013

T.B.

De babyhoroscoop is net aangekomen. En wat ziet het er prachtig uit. Wat een mooi werk! Prachtig verzorgd en zo helder en liefdevol beschreven. Dank je wel hoor. Ik ben hier zo blij mee, en ik denk de ouders ook.
Inspirerend en zeker de moeite waard om aan anderen aan te bevelen.
T.B. te U.

12 december 2012

Marjolein

Hoi Paula,
>
> De dvd met de opname doet het goed. Ik heb het deels nog eens terug geluisterd. Heel fijn om het zo allemaal nog beter tot me door te laten dringen.
Ik vind het heel bijzonder dat er zoveel uit de astrologie te halen is.
Het was heel treffend en ik heb er echt wat aan voor mijn verdere ontwikkeling en zoektocht naar mijn echte ik.
heel erg bedankt!

Lieve groet, Marjolein

22 augustus 2012

Anne S.

De horoscoopsessie met Paula was intensief en raakte me vanaf het eerste moment. Er gebeurde innerlijk veel bij mij tijdens de sessie: zaken vielen op zijn plaats en ik voelde een vernieuwd vertrouwen naar de toekomst.
Paula weet de juiste de snaar te raken en geeft werkelijk antwoord op alle vragen die je hebt tijdens een sessie.
Ik ga graag nog een volgende keer.

30 maart 2012

Han Terneldeli

Beste Paula, kort geleden ben ik bij je geweest voor een astrologisch consult en ik ben erg onder de indruk van je integriteit en je kwaliteiten als therapeut/coach. De zorgvuldigheid waarmee je het “werk” doet is ongekend en hoewel ik dacht mezelf al aardig goed te kennen, bleek het gesprek een enorme eye-opener voor me te zijn. Geen soft of zweverig gedoe, maar gewoon helder en to-the-point breng je de berichten over en onderbouw je ze met inzichten waardoor ik de toch wel ferme boodschap kan aanvaarden en mezelf eigen kan maken. Aan het einde van het consult roemde ik je professionaliteit, maar dat woord heeft ook vaak een bijklank van afstandelijkheid. Zo bedoel ik het in ieder geval niet. Het is in de positieve zin des woords, zoals het woord “beroep” de “roeping” in zich draagt, waar jij als vanzelfsprekend uitvoering aan geeft. “Vanzelfsprekend” is een prachtig woord trouwens dat je in jouw geval met zo’n consult letterlijk mag nemen. Ik raad iedereen aan om door jou een geboortehoroscoop te laten trekken, enerzijds omdat het verhelderend is en een andere blik op het dagelijkse leven geeft en anderzijds omdat het ook gewoon erg leuk is! Het feit dat je een DVD meegeeft met het hele gesprek, onderstreept je zorgvuldige werkwijze. Dank daarvoor, ik ga ik hem nog eens op mijn gemak afluisteren. Paula, ik heb je erg hoog staan; enorm bedankt voor je tijd en inzet! Hartelijke groet, Han.

19 maart 2012

MvdZ

Het is denk ik een gouden greep geweest om Y.'s horoscoop te laten berekenen! Heel veel dank, ook voor je zorgvuldige begeleiding.

10 februari 2012

Christianne

Beste Paula,

Ik heb veel plezier beleefd aan het astrologisch consult bij jou. Ik heb genoten van ons gesprek, waarin er ruimte was voor opmerkingen/bevestigingen mijnerzijds. Het heeft me geholpen in het verdiepen van het inzicht in mezelf. Het brengt meer zaken op zijn plaats. Wat ik in je bewonder is de mate waarin je je in de ander kunt verdiepen en de boodschap helder en duidelijk kunt overbrengen. Omdat je zoveel waardevolle dingen hebt gezegd, heb ik het consult uitgeschreven. En in moeilijkere tijden lees ik het nog eens na. Dan is het bron van troost.

Dank je wel voor je integriteit, zorg(vuldigheid) en aandacht. Je bent je eigen bedrijf meer dan waard. Ik wens je veel succes bij de uitbouw daarvan.

Vriendelijke groet,

Christianne

12
^ Naar boven