Wie ben ik

 

De praktijk is in 2008 gestart in Breda en is sinds 2021 gevestigd in België op de grens met Nederland, 10 km ten zuiden van Breda. 

In SolVie komen kennis, passie en levenservaring samen in een vorm die aansluit bij wie ik ben. 

 

Met een holistische visie begeleid ik mensen vanuit een psychologische, energetische en spirituele invalshoek naar kerntransformatie (het proces van overleven naar leven) met als doel de verbinding met je Zelf, je essentie te herstellen.

 

Met mijn opleiding HB0-Jeugdwelzijnswerk ben ik 17 jaar werkzaam geweest in de reguliere hulpverlening: maatschappelijk werk en verslavingszorg.

 

Als psychosociaaltherapeut / transformatiecoach / energetic mover ben ik afgestudeerd met mijn scriptie 'Ouderverstoting, een zoektocht naar Liefde' aan de Hbo-opleiding New Energy Movers Academy te Breda.

 

Sinds 2014 maak ik deel uit van het netwerk van de stichting Het verdwenen zelf, een netwerk van therapeuten, specifiek gericht op het herstellen van narcistische mishandeling en coercive control (emotionele en psychische mishandeling).

 

Met mijn 5-jarige HBO opleiding Ascella in Den Bosch en opleiding School voor Therapeutische Evolutionaire Astrologie Nederland bij Michael de Baker ben ik opgeleid tot therapeutisch astroloog.

   

links: www.dekrachtvanstilte.nl

          www.databel.eu
          www.dewereldboom.nl

                

 

 

^ Naar boven