Wie ben ik

In 1997 ben ik als astroloog afgestudeerd aan de 5-jarige Hbo-opleiding Ascella in 's Hertogenbosch. Als astroloog ben ik aangesloten als erkend praktijkvoerend lid bij de Astrologische Vakvereniging Nederland . Mijn consulten zijn gefocust op vergroting van zelfkennis, bewustwording en heling.

In 2013 ben ik als psychosociaaltherapeut/transformatiecoach/energetic mover afgestudeerd met mijn scriptie 'Ouderverstoting, een zoektocht naar Liefde' aan de erkende Hbo-opleiding New Energy Movers Academy te Breda. Met een holistische visie begeleid ik mensen vanuit een psychologische, energetische en spirituele invalshoek naar kerntransformatie (het transformatieproces van 'overleven' naar 'leven', het herstellen van de verbinding met je Zelf). Als transformatietherapeut (m.u.v. astrologie) ben ik aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg.

  
Voor mij vormt deze combinatie van therapeutische astrologie (inzicht in en bewustwording van het Zelf) en therapeutische coaching (veelzijdige technieken om kerntransformatie te ondersteunen) een krachtig instrument om mensen weer terug te leiden naar zichzelf, in verbinding.

 
Tot 2007 ben ik 17 jaar werkzaam geweest in de reguliere hulpverlening, veelal in het maatschappelijk werk en de verslavingszorg (met als achtergrond Hbo-Jeugdwelzijnswerk). Mijn persoonlijke ontwikkelingsproces heeft ertoe geleid dat ik in 2008 ben ik gestart met mijn praktijk SolVie: leven vanuit je eigen zonnekracht. Hier heb ik mijn passie in een vorm kunnen brengen die aansluit bij wie ik ben.
 
Het werken met mensen heb ik altijd vanuit mijn hart gedaan. Mijn invalshoek is 'verbinding', zowel in relatie met jezelf als met de ander.

 

Sinds september 2013 maak ik deel uit van de Coach Circle van de Life Design Academy te Arnhem, een opleiding voor zelfleiderschap en levensloopbaancoaching.

 

Sinds september 2014 maak ik deel uit van het netwerk van de stichting Het verdwenen zelf, een netwerk van therapeuten die specifiek coachen bij het herstellen van narcistische mishandeling.

 

Sinds januari 2015 volg ik de opleiding School voor Therapeutische Evolutionaire Astrologie Nederland bij Michael de Baker.

 

Mocht je interesse hebben in meditatie of een retraite/bezinningsweekend:

www.dekrachtvanstilte.nl

  

 

Ik sta open voor samenwerkingspartners

 

 links: Connect2unite

          www.databel.eu
          www.dewereldboom.nl

                

 

^ Naar boven