Wie ben ik

Met als achtergrond HBO-Jeugdwelzijnswerk, ben ik in 1997 als astroloog afgestudeerd aan de 5-jarige Hbo-opleiding Ascella in 's Hertogenbosch. Als astroloog ben ik aangesloten als erkend praktijkvoerend lid bij de Astrologische Vakvereniging Nederland . Mijn consulten zijn gefocust op vergroting van zelfkennis, bewustwording en heling.

Tot 2007 ben ik 17 jaar werkzaam geweest in de reguliere hulpverlening, veelal in het maatschappelijk werk en de verslavingszorg. Mijn persoonlijke ontwikkelingsproces heeft ertoe geleid dat ik in 2008 ben gestart met mijn praktijk SolVie: leven vanuit zonnekracht. Hier heb ik mijn passie in een vorm kunnen brengen die aansluit bij wie ik ben.

 

In 2013 ben ik als psychosociaaltherapeut/transformatiecoach/energetic mover afgestudeerd met mijn scriptie 'Ouderverstoting, een zoektocht naar Liefde' aan de Hbo-opleiding New Energy Movers Academy te Breda. Met een holistische visie begeleid ik mensen vanuit een psychologische, energetische en spirituele invalshoek naar kerntransformatie (het transformatieproces van 'overleven' naar 'leven', het herstellen van de verbinding met je Zelf). 

 

Sinds september 2014 maak ik deel uit van het netwerk van de stichting Het verdwenen zelf, een netwerk van therapeuten, specifiek gericht op het herstellen van narcistische mishandeling.

  

In juli 2019 heb ik de opleiding School voor Therapeutische Evolutionaire Astrologie Nederland bij Michael de Baker afgerond.

 

Voor mij is deze combinatie van therapeutische coaching en therapeutische astrologie een krachtig instrument om mensen weer terug te leiden naar essentie.

Het werken met mensen doe ik vanuit mijn hart. Mijn invalshoek is 'verbinding': herstel van de verbinding met het zelf transformeert ook de verbinding/relaties met de omgeving.

   

Ik sta open voor samenwerkingspartners

links: www.dekrachtvanstilte.nl

          www.databel.eu
          www.dewereldboom.nl

                

 

^ Naar boven