Paula Sijen

Heieinde 12

2328 Meerle (B)

 

info@solvie.nl

+31 644060629

Ondernemingsnr: 

0759.674.702

 

Wie ben ik

 

 

De praktijk is in 2008 gestart in Breda en is sinds 2021 gevestigd in België op de grens met Nederland, 10 km ten zuiden van Breda. 

 

In SolVie komen kennis, passie en levenservaring samen in een vorm die aansluit bij wie ik ben. 

 

Met een holistische visie begeleid ik mensen vanuit een psychologische, energetische en spirituele invalshoek naar kerntransformatie (het proces van overleven naar leven) met als doel de verbinding met je Zelf, je essentie, te herstellen.

 

Met mijn opleiding HB0-Jeugdwelzijnswerk ben ik 17 jaar werkzaam geweest in de reguliere hulpverlening: maatschappelijk werk en verslavingszorg.

 

Als psychosociaaltherapeut / transformatiecoach / energetic mover ben ik in 2013 afgestudeerd met mijn scriptie 'Ouderverstoting, een zoektocht naar Liefde' aan de Hbo-opleiding NEM Academy te Breda.

 

Sinds 2014 maak ik deel uit van het netwerk van de stichting Het verdwenen zelf, een netwerk van therapeuten in Nederland en Belgïe, specifiek gericht op het herstellen van narcistische mishandeling en coercive control (dwingende controle). Dit heeft me geïnspireerd me verder te verdiepen en te specialiseren in traumatherapie (boeken, cursussen en zelfreflectie).

 

Daarnaast ben ik opgeleid bij Ascella in Den Bosch en bij Michael de Baker:School voor Therapeutische Evolutionaire Astrologie Nederland tot therapeutisch astroloog. Het cursusmateriaal van de door mij in het verleden verzorgde astrologielessen is hier in te zien en nog te bestellen.      

           

                                                         

                                                                                     

 

 

 

kintsugi

^ Naar boven