Cursus/ Workshop/ Lezing

 

 Cursus astrologie
In het verleden heb ik via de Volksuniversiteit Breda en vanuit mijn praktijk astrologiecursussen ontwikkeld en verzorgd:

  • basiscursus psychologische astrologie (8 lessen)
  • verdieping en verfijning van de astrologische duiding (7 lessen)
  • progressieve astrologie: transits, secundaire, en primaire directies (9 lessen)
  • relatieastrologie: synastrie, composiet en combine (8 lessen)

Ik verzorg op dit moment geen lessen meer, maar als je interesse hebt in de syllabi van de cursussen, dan hoor ik het graag.

 

Lezing/workshop: Het innerlijk kind in de horoscoop
De lezing is gebaseerd op een zelfontwikkeld werkmodel, dat uitgaat van de 4 elementen, die gekoppeld zijn aan het innerlijk kind.
In de workshop leer je het model toe te passen in je eigen horoscoop, met het doel zicht te krijgen op, en je bewust te worden van je innerlijke kinderen (het aangepaste, het gekwetste, het weggelopen en het vrije kind). Bewustwording van deze 4 delen in jezelf is een ingang tot heelworden/heling.

In november 2014 heb ik deze lezing in combinatie met een workshop verzorgd voor het Astrologisch Genootschap Aquarius in Baarle Nassau, www.ag-aquarius.nl

Ik ben bereid deze lezing op uitnodiging ook elders te verzorgen.
Deze lezing 'het innerlijk kind' (met syllabus) verzorg ik ook voor niet-astrologen.

  

Mocht je interesse hebben in de bijbehorende syllabus 'het innerlijk kind in de horoscoop' (20 blz.) dan kun je contact opnemen. Investering: € 15,00 (excl. portokosten).

 

Workshop: 'Innerlijk Kindwerk' 
In deze workshop maak ik gebruik van een zelf ontwikkeld werkmodel (zie lezing hierboven). Dit kan interessant zijn voor opleidingen en spirituele centra m.b.t. bewustzijnsgroei en autonomie. De workshop kan op maat gemaakt worden.

Als je interesse hebt in een lezing, workshop of cursus, kun je je opgeven via het contactformulier van deze website en/of telefonisch contact opnemen. 
 

 

^ Naar boven