Missie van SolVie

SolVie staat voor persoonlijke ontwikkeling:
praktisch, psychologisch en spiritueel
SolVie staat voor meer kwaliteit en bewustzijn van leven
SolVie staat voor bewustwording en zelfkennis
 
SolVie biedt inzicht in jezelf en je leven
SolVie biedt begeleiding op maat
 

To solve (e), solver (fr), solventar (sp): de Nederlandse vertaling is 'OPLOSSEN'.
Inzicht en bewustwording zijn de sleutel tot oplossing.
 
SOLVIE staat voor transformatie
van OVERLEVEN naar LEVEN (VIE) vanuit je ZONNEKRACHT (SOL)


Het logo
 

De zon staat voor de bron van licht, je essentie, je diepere weten, daar weet je wat je doel is en waar het ècht om gaat. Het is de kern van wie je bent.
 
De maan staat voor vormkracht, je alledaagse leven, het vertrouwde en geconditioneerde waar je onbewuste emotionele mechanismen mee samenhangen. Dit is gedrag dat je nodig hebt/had om te (over)leven.
 
De zandloper, gevormd door de twee manen, is het symbool van tijd: het aardse leven. Het leven verloopt volgens ontwikkelingsfasen die we doorlopen en waarin we soms in de knel komen.
 
De bovenste maan vormt een schaal die gevuld wordt met het licht van de essentie. Door dit licht toe te laten in je zelf, kan er licht vallen op onbewuste mechanismen, patronen, aanpassings- en overlevingsgedrag. Daar begint het transformatieproces: als je je van je onbewuste fysieke/emotionele/mentale laag bewust wordt (licht op laat vallen), vergroot je je bewustzijn (licht), waardoor je wezenlijk verandering kunt brengen in jezelf en daarmee in je leven, in verbinding met je essentie.

 

Deze verbinding ervaren mensen vaak als bezieling, flow, passie en plezier!

 

^ Naar boven