Astrologische achtergrond


Een evolutionair astrologische horoscoopanalyse is een therapeutische interventie om zelfbewustzijn en zelfinzicht te verdiepen en te vergroten t.b.v. je evolutionaire proces.

 

Persoonlijke ervaringen kunnen ons zodanig vervormen dat we verstrikt raken in overlevingspatronen die ons van ons Zelf verwijderen.

 

Een horoscoop is gebaseerd op geboortegegevens (plaats, datum en tijd). Deze kosmologische tekening is een blauwdruk van de thema's die de ziel meeneemt voor dit leven waarmee ze evolutie beoogt. Ons grootste goed is keuzevrijheid. Een horoscoopanalye helpt met zelfinzicht en bewustwording t.a.v. je persoonlijke proces.

  

Ik ben opgeleid bij evolutionair astroloog en therapeut Michael de Baker (volgens de leer van Jeffrey Green en van Mark Jones). Voor meer informatie over evolutionaire astrologie: STHEAN.

 

Tot 2023 was ik ingeschreven bij Astrologische Vakvereniging Nederland als erkend praktijkvoerend lid. Ik bied nu geen astrologische consulten meer aan.

Mijn persoonlijke ontwikkeling heeft mij bewogen naar therapeutisch werken met een achtergrond van astrologische kennis.

 

^ Naar boven