Therapie, coaching & consultatie

 

'je mag zijn wie je bent om te worden die je bent, maar nog niet kunt zijn’

(A. Terruwe)

 

 

Als transfomatie therapeut bied ik alternatieve complementaire hulp aan volwassenen die op de een of andere manier vastlopen in hun leven. Dat kan zich o.a. uiten in burn out/bore out, depressieve gevoelens, zinloosheid, leegte, spanningen, verslaving en/of relatieproblemen.

Ik werk vanuit een holistische visie: het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam zijn verbonden met elkaar en staan in relatie met omgevingsfactoren: natuur, cultuur, relaties en kosmos.

 

Intakegesprek

Dit kennismakingsgesprek van 1 uur heeft tot doel op elkaar af te stemmen en je hulpvraag te formuleren. Bij een coach/therapietraject wordt een persoonlijk coachplan opgesteld.

 

Traject
In een aantal sessies gaan we aan de slag met je hulpvraag. Ik maak gebruik van meerdere invalshoeken vanuit de psychologie (o.a. transactionele analyse, innerlijk kindwerk, systeemwerk, emotioneel lichaamswerk), de traumatherapie (EMDR, delenwerk in relatie tot structurele dissociatie), spiritualiteit (o.a. geleide visualisatie en meditatie) en energetica (o.a. chakra's, individuele systemische opstellingen). Centraal staat inzicht en bewustwording met de focus op kerntransformatie (verbinding met je Zelf), zodat je het stuur over je leven weer vindt, waarbij je hart je de weg wijst.

 

Consultatie

Met een of enkele gesprekken wordt informatie uitgewisseld m.b.t. een bepaald thema (bijv. opvoeding, relatie, omgang met ...). Er is dan geen sprake van een traject of coachplan.

 

Mijn coaching/therapie/consulten worden niet vergoed door de ziektekostenverzekering.

 

Voor wie?
Een coachtraject/therapie kan je op weg helpen als: 

  • je geconfronteerd bent door het leven en niet weet hoe je verder kan
  • je behoefte hebt aan inzicht omdat je ergens vast loopt in je leven
  • je met meer zelfbewustzijn in het leven wil staan en er meer uit wil halen

 
'Zelfkennis is de weg naar wijsheid' (Socrates)

 

 

^ Naar boven