Astrologisch consult

 

Astrologie is een instrument dat ik kan inzetten om je zelfbewustzijn en zelfinzicht te vergroten.
Aan de hand van je geboortegegevens (plaats, datum en tijd) maak ik een analyse van je persoonlijke horoscoop. Dit kosmologische plaatje is een blauwdruk van het pad dat de ziel heeft gekozen voor dit leven. Net zoals jouw leven steeds in beweging is, zijn de planeten dat ook. Jij hebt daarbij altijd vrije keuze in je handelen. Vandaar dat astrologie niets voorspelt!

 

Ik werk vanuit de visie van de evolutionaire astrologie (gebaseerd op Jeffrey Green, Mark Jones, Michael de Baker). Dat betekent dat het gesprek plaats vindt vanuit een therapeutische benadering: mijn intentie is je bewustzijn te vergroten m.b.t. bepaalde levensvragen. De ziel wil evolueren en is op weg naar heling, eenheid. En soms hebben we daarbij een ander nodig die ons spiegelt.

 

Culturele, maatschappelijke en sociale normen en verwachtingen vormen ons al vroeg in onze jeugd. We krijgen deze via onze ouders, leraren of opvoeders op diep onbewust niveau mee. De aanpassingen die we ieder hierin maken, kunnen onze overlevingsmechanismen worden. Zij leiden ons verder weg van onze essentie, van ons zielebewustzijn.

Een astrologisch consult kan je zelfinzicht vergroten. De handvatten die je hierbij worden aangereikt, vergroten de mogelijkheid bewuster om te gaan met de uitdagingen en uitnodigingen in jouw ontwikkelingsproces, zodat hetgeen waarin je bent vastgelopen opgelost kan gaan worden.

 

In een astrologisch consult gaan we aan de slag met jouw vraag: dit kan je helpen om een thema dieper te onderzoeken en te integreren in jezelf.

Het is een gesprek van anderhalf uur waarbij het vertrekpunt jouw vraag is. Het gesprek kan opgenomen worden. Het doel is dat na afloop je zelfinzicht is vergroot waardoor het mogelijk wordt bewuster om te gaan met het door jou ingebrachte onderwerp.  

 

Wil je meer informatie over astrologie, ga dan naar Astrologische Vakvereniging Nederland, de beroepsvereniging van astrologen, waar ik als praktijkvoerend lid ben ingeschreven. Hier vind je ook de beroepscode waaronder ik mijn werk doe.
Voor meer informatie over evolutionaire astrologie: STHEAN

 

 

 

 

ABCDEFGHIJKL

 

^ Naar boven