Astrologisch consult

 

Een astrologisch consult helpt je op weg inzicht te krijgen in je zelf en in situaties die op je pad komen. De intentie is je bewustzijn te vergroten in levensvragen waarje alleen niet uitkomt en waarbij je een ander nodig hebt die je spiegelt.

 

Aan de hand van je geboortegegevens wordt een geboortehoroscoop gemaakt. Deze geeft informatie over wat jouw ziel in dit leven wil ontwikkelen of afronden. Of je deze uitnodiging aanneemt of laat liggen is de vrije keuze van elk mens.

Met de komst op aarde nemen we die uitnodiging mee: een uitdaging die de ziel zou kunnen helpen te evolueren, te groeien naar meer bewustzijn, op weg naar heelheid. Hiervan zijn we ons in ons leven echter vrijwel niet meer bewust.

 

Culturele, maatschappelijke en sociale normen en verwachtingen vormen ons al vroeg in onze jeugd. We krijgen deze via onze ouders, leraren of opvoeders op diep onbewust niveau mee. De aanpassingen die we ieder hierin maken, kunnen onze overlevingsmechanismen worden. Zij leiden ons verder weg van onze essentie, van ons zielebewustzijn.

 

Door bepaalde levenservaringen (zoals trauma, gevoelens van zinloosheid of depressie, burnoutverschijnselen) kunnen we soms voelen dat we van ons zelf verwijderd zijn geraakt, dat onze overlevingsmechanismen tekort schieten of ons beperken. 

 

Een astrologisch consult kan je zelfinzicht vergroten. De handvatten die je hierbij worden aangereikt, vergroten de mogelijkheid bewuster om te gaan met de uitdagingen en uitnodigingen in jouw ontwikkelingsproces, zodat hetgeen waarin je bent vastgelopen opgelost kan gaan worden.

 
Een astrologisch consult bestaat uit een gesprek van anderhalf uur waarbij het draait om de vraag die jij inbrengt. Het gesprek kan opgenomen worden. Het doel is dat je na afloop een antwoord hebt op jouw vraag: je zelfinzicht is vergroot waardoor het mogelijk wordt bewuster om te gaan met het door jou ingebrachte onderwerp.  

 

 

 

 

ABCDEFGHIJKL

 

^ Naar boven