Wat is astrologie

 

Astrologie is een praktisch instrument om inzicht te krijgen

in jezelf en je persoonlijke proces (psychologisch en spiritueel).
Aan de hand van je geboortegegevens (plaats, datum en tijd) wordt een persoonlijke horoscoop gemaakt. Dit kosmologische plaatje is een blauwdruk van het pad dat de ziel heeft gekozen voor dit leven. Net zoals jouw leven geen stilstaand gegeven is, is de horoscoop dat ook niet. De planeten zijn voortdurend in beweging en jij hebt daarbij vrije keuze in je handelen. Vandaar dat astrologie niets voorspelt!

 
Met behulp van een horoscoopanalyse kun je bijvoorbeeld je inzicht vergroten m.b.t. een 'crisis' (groeimoment) en de ontwikkelingsmogelijkheden die daarin verborgen zitten. De intentie is dat je tijdens dit gesprek weer meer in verbinding komt met je Zelf. 
 
In een astrologisch consult gaan we aan de slag met jouw vraag: dit kan je helpen om een thema dieper te onderzoeken en te integreren in jezelf.
Een astrologisch coachtraject kan je handvatten aanreiken om in het dagelijks leven met dit thema bewuster om te gaan.

 

Wil je meer informatie over astrologie, ga dan naar Astrologische Vakvereniging Nederland, de beroepsvereniging van astrologen, waar ik als praktijkvoerend lid ben ingeschreven. Hier vind je ook de beroepscode waaronder ik mijn werk doe.
Voor meer informatie over evolutionaire astrologie: STHEAN

 

 

  

 

ABCDEFGHIJKL

^ Naar boven