Coaching & Therapie

 

'je mag zijn zoals je bent om te worden wie je bent, 

maar nog niet kunt zijn'  (A. Terruwe)

 

 

 

Als transfomatie therapeut bied ik alternatieve complementaire hulp aan mensen die op de een of andere manier vastlopen in hun leven. Dat kan zich uiten in bijv. burn out/bore out, depressieve gevoelens, zinloosheid, leegte, spanningen, verslaving, relatieproblemen.

Ik werk vanuit een holistische visie: ons fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam zijn nauw verbonden met elkaar, die vervolgens weer in verbinding staan met omgevingsfactoren: natuur, cultuur, relaties en kosmos.

 

Het intakegesprek bestaat uit een korte wederzijdse kennismaking en heeft tot doel te bepalen waar het in de kern van je vraag om gaat.

Als hieruit een coach/therapietraject voortkomt, dan wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld.

 
Het traject bestaat uit een aantal sessies waarin we aan de slag gaan met jouw vraag. Hierbij maak ik gebruik van meerdere invalshoeken vanuit de psychologie (o.a. transactionele analyse, innerlijk kindwerk, systeemwerk, emotioneel lichaamswerk), spiritualiteit (o.a. geleide visualisatie en meditatie) en energetica (o.a. chakra's, individuele systemische opstellingen). Daarin staat bewustwording (inzicht in jezelf) met de focus op kerntransformatie (verbinding met je Zelf) centraal, om zo het stuur van je leven weer in eigen handen te nemen, waarbij je hart je de weg wijst.

 

Mijn coaching/therapie/consulten worden niet vergoed door de ziektekostenverzekering. Ik ben aangesloten als transformatietherapeut bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg in de vakgroep Onafhankelijk Complementair Register. Via deze beroepsvereniging ben ik in het kader van de WKKGZ aangesloten bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris.

 

Voor wie?
Een coachtraject/therapie kan je op weg helpen als: 

  • je erg geconfronteerd bent door het leven en niet weet hoe je verder moet/kan
  • je behoefte hebt aan inzicht omdat je ergens vast loopt in je leven
  • je met meer zelfbewustzijn in het leven wil staan en er meer uit wil halen

 
'Zelfkennis is de weg naar wijsheid' (Socrates)

 

 

^ Naar boven